탕그릇

페이지 정보

profile_image
작성자페이스박 조회 2회 작성일 2022-10-06 06:05:20 댓글 0

본문

이곳 마라에 진심입니다! 하루에 마라탕만 300그릇 넘게 팔리는 중국집 푸드어택!┃Amazing malatang & malaxianguo /Korean street food

❗ 안내 Announcement
자막을 활성화해주세요(KOR/ENG)
Please activate the captions.
고화질로 감상하고 싶다면 화면 상단의 4K 혹은 HD를 눌러주세요.
If you want to watch it in high quality, press 4K or HD at the top of the screen.
이 영상은 유료광고를 포함하고 있지 않습니다
This video doesn't include advertisements.

☺ 시청해주셔서 감사합니다~
Thank you for watching.
푸드어택은 다양한 음식과 요리를 브이로그 형식의 자막과 함께 보는 채널입니다.
Food Attack is a channel where you can watch various foods and dishes with subtitles in the form of Vlog.
여러분의 안구에 기습 푸드어택! 다채로운 영상으로 인사드릴게요^^
A surprise food attack on your eyes! I'll greet you with various videos.^^

푸드어택에게 촬영 요청을 하고 싶다면?
e-mail : ehdgus3379@naver.com

영상을 재밌게 보셨다면 구독 \u0026 좋아요 부탁드립니다~

위치(Location)
서울 강남구 논현로94길 5 1층 (취향마라)

#마라탕 #마라샹궈 #malatang #malaxianguo #중국집 #취향마라 #chineserestaurant
야미푸드 YUMMY FOOD : 마라탕 만드는건 처음 보는것 같아요 ! 넘나 신기

실패없이 '더' 완벽한 탕후루 만들기 (물엿x저울x온도계x) l a perfect tanghulu recipe l 서담(SEODAM)

물엿x저울x온도계x 실패없이 완벽한 탕후루 만들기
*재밌게 보시고 구독과 좋아요 버튼을 눌러주세요 :)*

*Subtitles can be selected in the settings
설정에서 자막을 선택할 수 있습니다


*재료*
설탕 200g, 물 100g, 종이컵, 딸기 8~10개, 귤 3~4개, 꼬치

*Material*
200g sugar, 100g water, paper cup, 8-10 strawberries, 3-4 tangerines, skewers


*만들기*
1.귤은 속껍질에 상처가 생기지 않게 조심해서 껍질을 벗겨준다.
2.깨끗한 딸기를 준비해서 꼭지를 제거하고 꼬치를 꽂아준다.
3.설탕 가득 한컵 + 3cm컵 = 200g
4.물 4.8cm컵 = 100g
5.재료를 냄비에 담고 중간불에서 시럽을 끓여준다.
6.시럽이 걸쭉하게 끓기 시작하면 약불로 줄여준다.
7.시럽이 맑고 옅은 황금빛을 띄기 시작하면 불을끈다.
8.찬물에 시럽을 떨어뜨려 잘 굳었는지 확인한다.
9.과일이 익지않게 빠르게 시럽을 입혀준다.

*Create*
1. Be careful to peel tangerines so that they don't get hurt in the inner shell.
2.Prepare the strawberries, remove the stalks, and put the skewer in.
3. 1 cup full of sugar + 3cm cup = 200g
4. 4.8 cm water = 100 g
5. Put the ingredients in a pot and boil the syrup over medium heat.
6.Low the syrup to low heat when it starts to boil thick.
7.If the syrup starts to clear and pale golden, turn on the fire.
8.Check if syrup has been dropped in cold water to harden it.
9.Coat syrup quickly without ripening the fruit.


*봉구 일상 채널 https://www.youtube.com/channel/UCM5UUUX2ydSr9TYQ8DRmCZQ

*인스타그램 https://www.instagram.com/b5ng_9/?hl=ko
* 개인문의 seodam1530@naver.com
* 비지니스/광고/제휴 문의 adm@treasurehunter.co.kr

#CookingASMR #homebaking #SEODAM
DM avanna : 자네... 한국어 댓글을 찾고있나?
iivickyy : when a strawberry and tangerine have better skin than you
Jackie Tran : A few notes on this through trial and error: Make sure the sugar gets hot enough. Somewhere between 250-300 F or it won't solidify well. Also, if you're clumsy like me, be careful because if any of the sugar accidentally touches your hand/drips on you, you will get pretty bad burns (3rd degree is very plausible here--yes that's personal experience). It tastes good and is satisfying to make though so, worth a shot if you're interested.
Noun 529 : Меня выбесила беготня со стаканчиком и линейкой Очень красиво вышло, оооочень
Xinyue Li : This brings back memories of my childhood growing up in Beijing, it was common snack. It was also in our Chinese text book, I remember the story called WanNianLao. So not only doesn it brings back memories of the food, it brings back memories of school and how me and my friends would buy snacks like this after school from street vendors.

일식 중식 세라믹 라멘 라면 우동 그릇 도자기 탕그릇

더 자세히 보기 https://coupa.ng/bL72XO

파트너스 활동을 통해 일정액의 수수료를 제공받을 수 있음

... 

#탕그릇

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 12,027건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © aidsmove.net. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz